In English In English Suomeksi Suomeksi
 

Viestintätaitojen koulutus

Interaktiivisten, käytännönläheisten oppimistekniikoiden avulla räätälöimme jokaisen koulutuskurssin huolella juuri sinun organisaatiollesi. Koska ammennamme opetuksessa oikean elämän tilanteista ja opiskelijoiden omasta kokemuksesta, henkilökuntanne voi heti soveltaa oppimaansa työssään.

Koulutuksemme on yleensä englanniksi, mutta jos haluaisitte sen suomen kielellä, myös se onnistuu meiltä.

Esiintymistaidot

Jokaisen tulisi kyetä hyvään esiintymiseen. Myydessäsi asiakkaille, puhuessasi henkilökunnalle tai esiintyessäsi konferenssissa, hyvä esitelmä inspiroi yleisöäsi kuuntelemaan ja toimimaan. Tällä kurssilla opit maksimoimaan itseluottamuksesi ryhmän edessä, ylläpitämään yleisösi mielenkiintoa ja varmistamaan, että he muistavat sinut ja viestisi.

Esiintymistaitojen koulutusohjelmamme on modulaarinen, joten voit valita haluamasi kurssin ja kehittää juuri niitä taitoja, joita eniten tarvitset.

Kirjoitustaidot

Tiedät hyvin, miten tärkeää selkeä kirjallinen viestintä asiakkaiden, toimittajien ja kollegoiden kanssa on. Tällä kurssilla opit jäsentämään tekstisi, ja lisäksi käymme läpi välimerkkien käytön ja kielioppisääntöjä, sekä opetamme, miten sähköpostit, diaesitykset ja copy-tekstit tulee kirjoittaa aivan eri tyyleillä. Lisäksi saat runsaasti harjoitusta ja henkilökohtaista palautetta oppimisen tueksi.

Koulutus keskittyy parantamaan kirjoitustesi laatua ja tehokkuutta nopeasti. Valitse aiheet nykyisistä moduuleistamme tai pyydä meitä suunnittelemaan yksilöllinen ohjelma juuri sinulle.

Kulttuuritaidot

Jos haluat menestyä kansainvälisissä tehtävissä, sinun tulee ymmärtää, millaista ulkomaille muuttaminen on ja mitä muutoksia sinun täytyy tehdä. Isäntäkulttuuriin ja sen tapoihin tutustumisesta etukäteen on suuri hyöty. Tämän kurssin avulla vältät väärinymmärryksiä ja kasvatat tehokkuuttasi.

Saat tietää, miten sopeutua nopeasti mihin tahansa ympäristöön ja saat oleellisen tiedon uudesta kulttuurista, jossa tulet elämään.

Johtamistaidot

Hyvä johtaja on hyvä viestijä. Opi viestimään tehokkaammin johtoroolissa. Löydä parempia tapoja selittää, motivoida ja vaikuttaa muihin. Kehitä jokapäiväisiä kykyjäsi sekä taitojasi vaikeissa tilanteissa, kuten suurissa organisaatiomuutoksissa sekä tiukissa neuvotteluissa.

Yhteistyössä Absolute-Northin kanssa tarjoamme valikoiman käytännön johtajuuskursseja, jotka auttavat sinua johtamaan projektiryhmääsi, osastoasi tai yritystäsi menestyksekkäämmin.


Jos koulutuksemme kiinnostaa, ota yhteyttä.