In English In English Suomeksi Suomeksi
 
Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä viestimään tehokkaammin.

Yrityksen taustaa

Mitä teemme

Autamme sinua kehittämään sekä suullista että kirjallista viestintääsi tehokkaammaksi ja vaikuttavammaksi.

Miksi puhumista?

Jokainen lahjakas liiketoiminnan ammattilainen on myös taitava puhuja. Puhumalla saat uusia asiakkaita ja saat vanhat palaamaan takaisin. Hyvällä motivaatiopuheella voit rohkaista työntekijöitäsi työskentelemään ahkerammin ja pitää heidät yrityksessäsi. Sijoittajat ja osakkeenomistajat reagoivat myönteisesti mielenkiintoiseen esitelmään.

Valitettavasti kaikki eivät ole tässä luonnonlahjakkuuksia. Jotkut ihmiset voivat olla hyviä työssään, mutta kun tulee aika esiintyä ihmisten edessä, tai he saavat uuden johtoroolin, tai heidän tiiminsä ei tule juttuun, tai he työskentelevät uudessa kulttuurissa, he saattavat tarvita hiukan apua.

Kuten mitä tahansa muuta taitoa, puhumisen taitoa voidaan opettaa ja sitä voidaan mitata. Koala Consulting and Training auttaa sinua tässä.

Miksi kirjoittamista?

Elektronisella aikakaudellamme kirjoittaminen on tärkeä viestinnän muoto. Jokainen yritys tarvitsee verkkosivut. Monilla ihmisillä on blogi. Suuri osa liiketoiminnasta tapahtuu sähköpostin välityksellä. Esitelmät sisältävät usein dioja teksteineen. Jotkut asiakkaat lukevat mieluummin paperiesitteitä.

Totuus on, että tarvitset korkealaatuista kirjoittamista välittääksesi viestisi asiakkaille. Olet varmaankin nähnyt paljonkin huonosti kirjoitettuja verkkosivuja, esitysdioja ja muita dokumentteja. Erotut kilpailutilanteessa joukosta jos kirjoitustaitosi ovat paremmat.

Hyvä kirjoittaminen ei ole helppoa. Vaikka olisit natiivipuhuja, kirjoittamiseen kuluu aikaa ja vaivaa.

Kun palkkaat Koala Consulting and Training -yrityksen kirjoittamaan tai tarkistamaan käyttämääsi englannin kieltä, me hoidamme kieliasiat. Voit itse keskittyä työhösi.

Miksi koalat?

Yrityksen nimi ja logo viittaavat omistajan Australian kytkökseen.

Virallisessa logossa on vain pieniä kirjaimia, mutta normaalissa tekstissä nimessä noudatetaan englannin oikeakielistä kirjoitusasua: Koala Consulting and Training.

Koalat eivät ole tunnettuja erityisen taidokkaista kommunikaatiotaidoistaan, mutta ne ovat eläiminä kovin rentoja. Meidän kaikkien tulisikin todennäköisesti olla hiukan rennompia ollessamme vuorovaikutuksessa muiden kanssa.