In English In English Suomeksi Suomeksi
 
Opi esiintymään hyvin joka tilanteessa.

Esiintymistaitokurssit

Yksi tärkeimpiä liiketoiminnan taitoja on kyky puhua hyvin yleisön edessä. Me kaikki tiedämme hyvän puhujan tunnusmerkit: he vangitsevat huomiosi, pitävät yllä mielenkiintoasi koko puheen ajan, ja muistat heidän sanansa pitkään sen jälkeen.

Katsot näitä puhujia ja ajattelet: Pystyisinpä tuohon.
Arvaa mitä? Sinä pystytkin!

Näiden taitojen kehittämiseen menee kuitenkin aikaa. Miten löydän aikaa?
Se on helppoa - osallistu modulaariseen esiintymistaidon koulutusohjelmaamme.

Moduuli 1: Kahden tunnin kertausohjelma

Voimme vaikuttaa esiintymiseesi vain kahdessa tunnissa. Voit tehdä lyhyessä ajassa tarpeeksi suuren parannuksen, jonka ihmiset huomaavat. Opit myös miten käyttää kehonkieltä paremman vaikutelman luomiseksi.

Valitse kahden tunnin kertausohjelma, jos et ole esiintynyt vähään aikaan ja esiintymistaitosi ovat ruosteiset. Tämä on myös ihanteellinen erittäin kiireisille ihmisille.

Moduuli 2: Puolen päivän itseluottamuksen tehostus

Neljässä tunnissa voimme saada aikaan kaksin verroin. Käymme läpi kahden tunnin kertausohjelman sisällön ja lisäksi opit esitelmän rakenteesta ja kysymyksiin vastaamisesta. Jos olet hermostunut puhuja, opit vähentämään ja hallitsemaan ramppikuumettasi.

Valitse itseluottamuksen tehostus kun sinulla on hieman enemmän aikaa käytettäväksi. Tämä soveltuu sinulle erittäin hyvin silloin, kun olet valmistautumassa tärkeään esitelmään ja haluaisit harjoitella ja saada palautetta.

Moduuli 3: Yhden päivän taitojen päivitys

Yhdessä päivässä voimme tehdä vielä enemmän. Koulutus kattaa itseluottamuksen tehostuksen sisällön ja lisäksi opit käyttämään dioja ja muita visuaalisia apuvälineitä tehokkaasti. Analysoimme videota esiintymisestäsi.

Valitse taitojen päivitys jos haluat tietää, miltä näytät muiden silmissä kun esiinnyt. Parempaa motivaattoria ei olekaan kuin itsesi näkeminen videolla!

Moduuli 4: Kahden päivän Boot Camp

Kahdessa päivässä saamme paljonkin aikaan. Koulutus kattaa taitojen päivityksen sisällön, ja nauhoitamme myös toisen videon vertailun vuoksi. Opit myös käyttämään ääntäsi tehokkaammin, ja käsittelemme kulttuurieroja esitelmien suhteen.

Valitse Boot Camp kun haluat tehdä paljon työtä esiintymistaitojesi eteen. Näet varmasti edistyksesi tämän jälkeen.

Muistathan tämän:

Hyvät puhumistaidot vaativat paljon harjoitusta ja muutamia fiksuja tekniikoita. Saatat silti hämmästyä siitä, miten paljon voit saavuttaa vain lyhyessä ajassa. Modulaarisessa ohjelmassa voit valita mitä taitoja haluat kehittää oman aikataulusi ja budjettisi rajoissa.

Jos haluat enemmän henkilökohtaista huomiota, haluat ehkä työskennellä esiintymistaitosi parissa kahdenkeskisessä koulutuksessa, tai ehkä ryhmässä kollegoidesi kanssa, jolloin voitte vaihtaa ideoita ja näette, miten toiset esiintyvät.

Ellet ole varma, haluatko sitoutua pidempään ohjelmaan, voit myös tilata kahden tunnin koulutuksen näytteenä. Näin tutustut kouluttajaan ja Koalan koulutusmenetelmiin vähäisillä hinta- ja aikasitoumuksilla - mutta koulutus voi silti antaa sinulle paljon.

 

Jos olet kiinnostunut parantamaan esiintymistaitojasi, ota yhteyttä.