In English In English Suomeksi Suomeksi
 
Opi kirjoittamaan paremmin kaikissa liiketoimintakonteksteissa.

Kirjoitustaitokurssit

Kirjoitat varmaan suuren osan liiketoimintaviestinnästäsi itse. Saatat välillä käyttää copywriteria tai oikolukijaa, mutta et voi tehdä niin kaikkien tekstien kohdalla. On siis erittäin tärkeää oppia kirjoittamaan hyvin sekä ilmaisemaan olennaiset asiat tehokkaasti.

Hio kirjoitustaitojasi 1, 2 tai 3 päivässä ja opi kirjoittamaan paremmin.

1. päivä: Perusteet

Opi, mitä hyvän kirjoituksen laatiminen vaatii. Herätä lukijoidesi mielenkiinto ensimmäisestä lauseesta alkaen – ja varmista, että he jatkavat lukemista. Saat tietää, miten sinun kannattaa jäsentää tekstisi tavalla, joka on looginen ja pitää viestisi koossa. Tarkista välimerkkien tuntemuksesi ja kertaa kielioppia sekä sanajärjestystä.

2. päivä: Jokapäiväistä

Opi, miten hyvä sähköposti sekä välittää tietoa että tukee suhdetta sinun ja liikekumppaniesi välillä. Auta asiakkaitasi ymmärtämään sinua ja lisää myyntiäsi hyvin kirjoitetun esitysmateriaalin avulla. Opi kirjoittamaan kohteliaasti, ytimekkäästi ja selkeästi saadaksesi parhaan lopputuloksen.

3. päivä: Edistyneille

Opi kirjoittamaan parempaa copy-tekstiä yrityksesi tuotteista ja palveluista. Laadi parempia lehdistötiedotteita, joilla saat yhä useammat ihmiset kiinnostumaan liiketoiminnastasi. Vaikuta menestyksekkäämmin sosiaalisessa mediassa ja kehitä mainettasi mielipidejohtajana – alasi tunnustettuna asiantuntijana.

Muistathan:

Hyvät kirjoitustaidot vaativat runsaasti harjoitusta pitkällä aikavälillä. Nopein tapa parantaa taitojasi on tietää, mikä toimii ja mikä ei. Suurin osa ihmisistä, jotka eivät ole opiskelleet kirjoittamista, tekevät samoja virheitä, joten koulutus on erittäin tehokasta kun saat henkilökohtaista palautetta ja opit välttämään näitä virheitä.

Vaikka olisit kokenut kirjoittaja, aloita perusteista ja etene kohti huippua. Erilliset, päällekkäin rakentuvat moduulit antavat sinulle aikaa oppia, korjata tavaksi tulleita virheitä sekä kehittää tarvitsemiasi taitoja.

Jos olet kiinnostunut parantamaan kirjoitustaitojasi, ota meihin yhteyttä.