In English In English Suomeksi Suomeksi
 
Täysi video- ja äänipalvelu pehmeällä natiivilla australianenglannilla.

Kuuntele sitä tästä.

Video-, voice-over- ja podcast-palvelut

Nykyään monet yritykset etsivät asiakkaita ympäri maailmaa. Huomion herättäminen kansainvälisillä markkinoilla on vaikeaa. Jos haluat erottua joukosta, sinun täytyy kokeilla jotain erilaista.

Yksi tapa mainostaa tuotettasi tai palveluasi on lyhyt video. Jos olet alalla, joka ei yleensä käytä videoita, sinut huomataan heti!

Täysi videopaketti

Partnerimme Jaskari Worldwide -yrityksen kanssa voimme tuottaa koko videosi – käsikirjoituksen, kuvauksen, kerronnan, editoinnin sekä jakelun verkossa. Me hoidamme kaiken!

Anna meidän huolehtia mainosvideostasi, kun sinä keskityt siihen, mitä teet parhaiten: asiakkaittesi palveluun.

Tässä on näytevideo aurinkoenergialla toimivasta bussista nimeltään Tindo.

Videokerronta

Jos sinulla on jo video, saatat tarvita siihen äänen. Äänen valitseminen ei ole helppoa: puhujaa tulee olla helppo ymmärtää ja ääntämisen tulee olla selkeää ja luonnollista. Äänen tulisi kuulostaa luotettavalta ja asiantuntevalta.

Me tarjoamme natiivin englanninkielisen äänen videollesi. Voimme kirjoittaa myös käsikirjoituksen tai käyttää sinun tekemääsi – miten vain haluat.

Podcast-ohjelmat

Podcast on nauhoitettu radio-ohjelma, jota voit kuunnella milloin vain verkossa. Voit striimata tai ladata podcast-ohjelmia tietokoneellesi ja mobiililaitteillesi.

Koska kyseessä on vain äänitys, sen tuottaminen on helpompaa ja edullisempaa kuin videon. Voit käyttää persoonallisempaa viestintää äänen välityksellä ja olla näin säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän omalla kielellään.

Tämä on myös ideaalinen ratkaisu tiukalle budjetille. Podcast-ohjelmat voidaan käsikirjoittaa, äänittää ja editoida nopeasti, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Tarjoamamme äänet

Perusäänenä tarjoamme pehmeän, natiivin australialaisen aksentin. Tämä ei ole yleistä kansainvälisessä liiketoiminnassa – erotut takuulla joukosta! Kuuntele tätä aksenttia näytevideolta.

Voimme tarjota myös muita aksentteja, kuten brittienglannin alueellisia aksentteja (Kuningattaren englanti, Lontoon aksentti, skotlantilainen tai walesilainen aksentti), eteläafrikkalainen ja pohjoisamerikkalainen aksentti.


Jos olet kiinnostunut video-, voice-over- tai podcast-palveluista, ota meihin yhteyttä.