In English In English Suomeksi Suomeksi
 

Mitä uutta ja kiinnostavaa

Miten asiakkaat saavat tietää sinusta ja yrityksestäsi nopeasti ja helposti?

Tee video! Viihdyttävällä videolla yrityksestäsi saat hyvää mainosta markkinoilla. Sen sijaan, että he vain lukisivat siitä, asiakkaat voivat nähdä, kuulla ja kokea, miten yrityksesi toimii.

Koala Consulting and Training tarjoaa video-, voice-over- ja podcast-palveluita. Voit tilata täyden videopaketin, vuokrata äänen lokalisoimaan jo valmiin videosi, tai tuottaa podcast-ohjelmia pitääksesi yhteyttä asiakkaisiisi.

Koulutusta pienissä paloissa

Nykyajan hektisessä työympäristössä on vaikea löytää aikaa omalle ammatilliselle kehitykselle. Koala Consulting and Training tarjoaakin sinulle mahdollisuuden parantaa esiintymistaitojasi tunti tunnilta.

Esiintymistaitojen ohjelma on jaettu erillisiin moduuleihin. Voit suorittaa moduulit suunnitelman mukaan tai valita aiheita eri moduuleista ja keskittyä vain niihin. Voit itse valita sinulle sopivan aikataulun ja taitovalikoiman.

Erityistarjoukset

Jos luulet tarvitsevasi enemmänkin koulutus- tai kirjoituspalveluita lähitulevaisuudessa, kannattaa harkita Koala Consulting and Training -tilauspalvelua, jolla voit hallita koulutus- ja kirjoitusbudjettiasi.

Kuukausimaksulla työskentelemme yksinomaan sinulle sovitun määrän tunteja joka viikko. Tämä on paljon kustannustehokkaampaa kuin tuntiperusteinen tai projektiperusteinen maksu.

Kysy meiltä lisätietoja.