In English In English Suomeksi Suomeksi
 

Henkilöstö

James Perkins

Olen Koala Consulting and Trainingin toimitusjohtaja ja pääkonsultti. Alun perin olen lähtöisin Australian Brisbanesta.

Olen valmistunut organisaatiopsykologian maisteriksi University of Queenslandista, Australiasta, ja tutkintooni sisältyy yhden lukukauden opinnot Joensuun yliopistosta. Minulla on myös CELTA (Certificate in English Language Teaching To Adults) -sertifikaatti Edinburghissa, Skotlannissa, sijaitsevasta Randolph School of English -oppilaitoksesta.

Kotikaupungissani työskentelin neljä vuotta luennoitsijana ja tutkimusavustajana psykologian laitoksella Griffith Universityssa. Avustin myös tutkimustyössä Wesley Hospitalissa, sekä järjestin koulutus- ja kehittämiskursseja Prince Charles Hospitalissa.

Suomessa olen ollut kuusi vuotta Nokian henkilöstökonsulttina ja kaksi vuotta koulutusohjelmien kehittäjänä Kudoksella, teknisen kirjoituksen yrityksessä. Helsingissä olen tarjonnut konsultointiapua Koala Consulting and Trainingissa 13 vuoden ajan.

Minulla on yhteensä yli 27 vuoden kokemus koulutuksen ja aikuisopetuksen parissa. Opetus- ja konsultointityössäni toimin yksin tai yhteistyössä kollegoitteni kanssa.

Puhuminen ei ole vain ammattini, vaan myös harrastukseni. Toukokuussa 2008 minut valittiin Helsingin Toastmastersin Presidentiksi kaudeksi 2008-2009. Saman vuoden kesäkuussa sain kauden 2007-2008 Helsingin Toastmastersin-palkinnon.

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella konsultointi- ja koulutustarpeista.