In English In English Suomeksi Suomeksi
 

Referenssit

Tässä on lista joistakin niistä organisaatioista, joille Koala Consulting and Training on menestyksekkäästi tehnyt konsultaatioprojekteja.

Muutamia asiakkaita

Asiakaspalaute

Tyytyväisten asiakkaiden kommentteja:

Pyysimme Jamesia kouluttamaan koko henkilökuntaamme esiintymistaidoissa. Aikarajoitusten vuoksi päädyimme vain yhden päivän koulutukseen, vaikka kaksi päivää olisi varmasti ollut sen arvoista. Koulutussessiot olivat rentoja mutta keskittyneitä, ja saimme paljon hyviä vinkkejä. Vaikka videonauhoitus tuntui ensin tarpeettomalta, se oli olennaisen tärkeä oppimisharjoituksen kannalta. Mielestämme Jamesin koulutustyyli oli vaatimaton mutta ammattimainen, ja näimme, että hän oli erittäin kokenut kouluttaja. Koulutussession jälkeen useat henkilöstömme jäsenet sanoivat käyttäneensä oppimiaan tekniikoita pitäessään esitelmiä ja olivat paljon itsevarmempia esiintyessään. Suosittelemme lämpimästi Koalan esiintymistaitojen koulutusta. Se on joka minuutin ja joka euron arvoinen.

- Maria Talari, Administration and Communications Officer, NDF

James Perkins on ammattitaitoisin oikolukija, jonka kanssa olen työskennellyt. Hän tarkasti kirjani kieliasun erittäin huolellisesti, ja hänen ehdotuksensa auttoivat tekemään työstäni monin tavoin paremman. On ollut opettavaista työskennellä henkilön kanssa, joka tuntee englanninkielen säännöt ja nyanssit niin hyvin kuin James. Tulen myös jatkossa käyttämään hänen palveluitaan ja voin suositella häntä todella lämpimästi.

- Annika Bourgogne, kirjailija, Be Bilingual: Practical Ideas for Multilingual Parents

Jamesin englannin kurssilla sai nauraa. Harvoin oppiminen on sekä niin mukavaa että samalla avartavaa. Kollegojen kanssa opiskeleminen oli hieno kokemus.

- Eeva Hietanen, viestintä- ja risteilykehityspäällikkö, Helsingin Satama

Koala Consulting and Training on tehnyt englannin kielen tarkastukset Fintran toteuttamiin selvityksiin 2009-2010: "Competence Assessment of Finnish Companies in Russia" ja "Customer Relationship Management in Russia". Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Koalan ammattitaitoon sekä yhteistyöhön James Perkinsin kanssa.

- Tuija Eloranta, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Venäjä, Fintra

Olen harjoitellut James Perkinsin kanssa suullisen ilmaisun taitoja kahdenkeskisissä istunnoissa noin kerran viikossa lähes vuoden ajan. Parisparraus on todella tehokas tapa kehittää kielitaitoa. Tapaamisten ajankohdat ja sisällöt voi räätälöidä kulloisenkin tilanteen ja tarpeen mukaan. Kustannustehokkuuden lisäksi oppitunnit Jamesin kanssa ovat todella hauskoja - innostus auttaa ylittämään itsekriittisyyden esteet.

- Markku Pyykkölä, toiminnanjohtaja, Suomen Toivo -ajatuspaja

Toimin kääntäjänä, ja James Perkins tarkistaa usein englanninkieliset käännökseni. Hänen työnsä on aina perusteellista ja valmistuu ajallaan. Hänen avullaan voin toimittaa asiakkailleni parasta laatua olevia käännöksiä, ja hänen viestinnällisen lähestymistapansa ansiosta opin samalla itsekin paljon.

- Pauliina Heine, freelance-kääntäjä

James Perkins on toiminut Language Linkin kanssa yhteistyössä viimeisen vuoden ajan. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä hänen opetusmetodeihinsa ja ryhmädynamiikan tajuun. Olemme todenneet Jamesin luotettavaksi ja hyvin motivoituneeksi kumppaniksi.

- Lennart and Lyn Gunell, Language Link, a Lynlink Ltd Oy Company

James Perkins onnistuneesti terävöitti journalistiemme kielitaitoja. Hän varusti heidät päättäväisyydellä ja itseluottamuksella, jotta he voivat haastatella ja jopa haastaa teollisuusjohtajat englanniksi.

- Antti Oksanen, päätoimittaja, Tietoviikko

Olemme säännöllisesti palkanneet Jamesin valmentajaksi mennessäni puhumaan suurten yleisöjen eteen ja myös sisäisiin viestintätilaisuuksiin. Nämä tilaisuudet vaativat perusteellisen esitysmateriaalin läpikäymisen ja kuivaharjoittelun, jotta meidän viesti saadaan tehokkaasti läpi. Jamesin kokemus ja valmennustaidot ovat korvaamaton apu meille ja meidän johdolle, jotta pääsemme haluttuihin tuloksiin.

- Will Cardwell, toimitusjohtaja, Valimo